Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi yenileme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun yüksekten düştüğünü görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına delalettir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düştüğünü görmek gururlandıracak işler yapacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşerken görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, hasta olanın da iyileşeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunu yüksekten düşmüş görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek hep dinç ve genç kalacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments