Rüyada çocuğun parmağını kesmek

Rüyada çocuğun parmağını kesmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, aylık gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına tabir olunur.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaşama isteğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine işarettir.

Rüyada bıçakla parmak kesmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada parmağı kesmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments