Rüyada ayak parmaklarını kesmek

Rüyada ayak parmaklarını kesmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Maddi bir anlaşma veya yeteneklerinizi farklı bir alanda değerlendirme denemeniz ya da eğiliminiz tamamen yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada ayak parmağı kesmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmaklarını kesmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin parmağını kesmek işlerinde atılıma geçeceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol baş parmağını kesmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Rüyada serçe parmağını kesmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments