Rüyada çocuğunun parmağını kesmek

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, hayatının da kolaylaşacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun parmağını kesmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun parmağını kesmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işarettir.

Rüyada parmakları kesmek huzur içinde yaşayacağına, kişinin esenlik bulacağına işarettir.

Rüyada baş parmağı kesmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına işaret eder.

Rüyada kendi işaret parmağını kesmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada satırla parmak kesmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments