Rüyada parmağı kesmek

Rüyada parmağı kesmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine yorulur.

Rüyada parmağı kesmek gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada parmağı kesmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin parmaklarını kesmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının parmaklarını kesmek kısmetinin de açılacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun parmaklarını kesmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarını kesmek verimli işlere gireceğine, ruh sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada parmakları kesmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işaret parmağı kesmek hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine yorulur.

Rüyada satırla parmak kesmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments