Rüyada civcivi kediden kurtarmak

Rüyada civcivi kediden kurtarmak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, satışların düşeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumların çözümü için yepyeni yaklaşımlar gerekiyor.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, ortaklı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada civcivi kurtarmak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, sözleri tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv kurtarmak sıkıntılarının son bulacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kedinin civcivi yediğini görmek günah işleyeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ve civciv görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret eder.

Rüyada kedi civciv görmek her geçen gün başarıların artacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada civciv yiyen kedi görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments