Rüyada civciv kurtarmak

Rüyada civciv kurtarmak zarar edilen bir dönemin biteceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, mutluluktan havalara uçacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yarar getireceğine delalet eder.

Rüyada civciv kurtarmak gördüyseniz:

  • Bakış açınızı anlamayan kişilere bazı şeyleri açıklamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada civcivi kurtarmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına işarettir.

Rüyada civciv kurtarmak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada iki tane civciv görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada civciv yumurtası görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada civciv tutmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada civcivin uçtuğunu görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada rengarenk civciv görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
erkan

rüyamda küçük su arkının yanında kazmı ördekmi civcif mi gördüm.4 cm suda 4yada 5 adet olması lazım. suyun içinde camur gibi saplanmıştılar bitkin ve yorgun haldeydiler. bazı cifcifler kafası camurda saplı çıkardım hepside ama sağdılar. onları sudan çıkardım. sonra orta boy büyük bir tavuk civciv vardı. sağ kanat ile sağ ayak havada çalıda çalıda asılı derisi çürümüş ama canlı şekilde asılı duruyordu. yanında o küçük cifciflerden biri vardı O tavuk civcivin yanına gidiyordu. o civcivide sudan çıkardım yine o tavuk çivcivin yanına gitti. O asılı duran tavuğu kurtardım. ama bu sefer O küçük civcive saldırdı onu yemeye çalışıyordu. onu uzaklaştırmaya çalışınca bana saldırdı. sonra uyandım. uyandığımda sabah 7 olmuştu. allah hayır etsin dedim. bunun hikmeti alameti nedir. teşekür ederim.