Rüyada civcivi kurtarmak

Rüyada civcivi kurtarmak elinize toplu miktarda para geçeceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, şifa bulacağına delalettir.

Rüyada civcivi kurtarmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini veya girişiminizi ilerlediği hızın dışına çıkarma arzunuz geri tepebilir.

Rüyada civcivi kurtarmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına alamet eder.

Rüyada civciv kurtarmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada siyah civcivler görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işaret eder.

Rüyada yumurtada civciv görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada civciv almak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ördek yavrusu ve civciv görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments