Rüyada yüzünün çirkin görmek

Rüyada yüzünün çirkin görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün çirkin gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler yararlı olabilir.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü çirkin görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Rüyada yüzünün çirkin görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüzünü çirkin görmek büyük bir sorun oluşacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzünü çirkin görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın yüzünü çirkin görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına yorulur.

Rüyada yüzü çirkin görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments