Rüyada halı veya kilim görmek

Rüyada halı veya kilim görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada halı veya kilim gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu değişiklikler var, yapılacak özel planlar geleceğe yönelik gelişmeler zincirinin ilk adımı olabilir.

Rüyada halı veya kilim görmek mutlu günler göreceğine, kişinin esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı ve kilim görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada halı kilim sermek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına işarettir.

Rüyada halı kilim çırpmak epey bir zarara uğrayacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada halı kilim almak hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada halı kilim görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada halı kilim yıkamak istediği projeleri yapamayacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilim halı görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments