Rüyada aslan veya kaplan görmek

Rüyada aslan veya kaplan görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada aslan veya kaplan gördüyseniz:

  • Aşırı duygulardan veya duygularınızı göstermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada aslan veya kaplan görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına yorulmaktadır.

Rüyada kartal veya şahin görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada tavuk veya horoz görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet eder.

Rüyada cin veya ruh görmek verilen emeğin boşa gideceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine işarettir.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments