Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak

Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, mekân değiştireceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, büyük adımlar atılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, hayatının iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak gördüyseniz:

  • İletişimde net olunmaması durumunda, yapılacak işler birbirine girebilir veya karşıt fikirli kişilerle karşılaşılabilir.

Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çimlere basmak kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çim tohumu görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çim koparmak hafifleyeceğine, mutlu olacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çimlere uzanmak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domates çimi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çimem görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, esenliğe kavuşulacağına delalettir.

Rüyada çim dikmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments