Rüyada çimem görmek

Rüyada çimem görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, korkularını yeneceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalettir.

Rüyada çimem gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Rüyada çimem görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çim yolmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşeren çim görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya yorulur.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çim koparmak gözyaşının dineceğine, adım atarken çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda çim görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Rüyada domates çimi görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada çim sulamak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments