Rüyada çimlere uzanmak

Rüyada çimlere uzanmak o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, iyi geçineceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, onları rahat ettireceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine tabir olunur.

Rüyada çimlere uzanmak gördüyseniz:

  • Maddi yardımlarda bulunmak için doğru zaman olmayabilir.

Rüyada çimlere uzanmak neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada çimlerde uzanmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimlenmiş tohum görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına delalettir.

Rüyada yeşil çim saha görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çimlere oturmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak çim görmek insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada çimlerin üzerinde oturmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çim saha görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments