Rüyada çim tohumu görmek

Rüyada çim tohumu görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada çim tohumu gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada çim tohumu görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada çimlenmiş tohum görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bahçeye çim ekmek çok kıskanacağı bir kişi olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çime basmak ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil çim alan görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, de elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimlerde yürümek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çimlerin üzerinde namaz kılmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulur.

Rüyada yeşillik çim görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments