Rüyada yeşil çimlere basmak

Rüyada yeşil çimlere basmak bir konuda destek alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok mutlu olunacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil çimlere basmak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Rüyada yeşil çimlere basmak geleceğin güzelliklerle dolacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada çime basmak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak üzüntü duyacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik çim görmek aşının da çoğalacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına inanılır.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak hatalı yollara gireceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çim görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çim saha görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments