Rüyada çim koparmak

Rüyada çim koparmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, atılım yapacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çim koparmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu hala dikkat gerektiriyor olabilir.

Rüyada çimlerde uzanmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına yorulur.

Rüyada çimlere oturmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çim kesmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada çim saha görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil çimlerde oturmak büyük bir parasızlık yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Rüyada çim biçme makinesi görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, hak yolundan ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çimlenmiş patates görmek neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına inanılır.

Rüyada yeşil çimlerde koşmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments