Rüyada çığdan kurtulmak

Rüyada çığdan kurtulmak ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine tabir olunur.

Rüyada çığdan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Rüyada çığdan kurtulmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına işarettir.

Rüyada birini çığlak görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çığ olduğunu görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kar ve çığ görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada çığ altında kalmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, gönül kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çığdan kaçmak uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, dertlerin ve sorunların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çığ düştüğünü görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada çığ düşmek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments