Rüyada çığ düşmek

Rüyada çığ düşmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada çığ düşmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı adımlar atmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada çığ düşmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına rivayet eder.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kar ve çığ görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, ün sahibi birisi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çığdan kaçmak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çığdan kurtulmak bereketinin artacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada çığ düşmesini görmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine delalettir.

Rüyada birini çığlak görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına delalet eder.

Rüyada çığ düştüğünü görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments