Rüyada çığ olduğunu görmek

Rüyada çığ olduğunu görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, bereketli yağmurlara, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada çığ olduğunu gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınları yanlış anlamaya, onları yanlış değerlendirmeye çoğu zaman da haksızlık etmeye eğilimlisiniz.

Rüyada çığdan kurtulmak kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini çığlak görmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada çığ altında kalmak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çığ düştüğünü görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada çığdan kaçmak maddi gücünü yitireceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine alamet eder.

Rüyada çığ düşmesini görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, onurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada çığ düşmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments