Rüyada birini çığlak görmek

Rüyada birini çığlak görmek gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada birini çığlak gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Rüyada çığ düşmesini görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada çığ altında kalmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çığ düştüğünü görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çığdan kurtulmak tüm arzularının yerine geleceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada kar ve çığ görmek verilen kararların geri çekileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini çığlak görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işarettir.

Rüyada çığ olduğunu görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çığdan kaçmak sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments