Rüyada kar ve çığ görmek

Rüyada kar ve çığ görmek elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine delalet eder.

Rüyada kar ve çığ gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Rüyada kar ve çığ görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, o işi canlandıracağına tabir olunur.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek güven kaybına uğrayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalet eder.

Rüyada çığ düşmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, güçten ve takatten düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çığ düşmesini görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulur.

Rüyada çığ olduğunu görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, üstünlük elde edeceğine delalet eder.

Rüyada çığ düştüğünü görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada çığdan kurtulmak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına alamet eder.

Rüyada çığdan kaçmak fakirliğinin biteceğine, hayatının adeta cennete döneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments