Rüyada çığ düştüğünü görmek

Rüyada çığ düştüğünü görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada çığ düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Rüyada çığ düştüğünü görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çığ düşmesini görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına delalettir.

Rüyada çığdan kurtulmak bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına işarettir.

Rüyada çığdan kaçmak başarısının azalacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalettir.

Rüyada kar ve çığ görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalet eder.

Rüyada birini çığlak görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada çığ altında kalmak sevdiğini söyleyeceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments