Rüyada çığ altında kalmak

Rüyada çığ altında kalmak çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, sağlığın da bozulacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çığ altında kalmak gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Rüyada çığ altında kalmak çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına işaret eder.

Rüyada çığdan kaçmak kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çığdan kurtulmak aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çığ olduğunu görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada çığ düşmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çığ düşmesini görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, maaşının artacağına işaret eder.

Rüyada çığ düştüğünü görmek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hatice Sarıuşak

Rüyamda annemle benim üstüme çığ düşmesi sonucu altında kaldık. Ben nefes almaya çalışıyordum.

Tugce

Ruyada esimin ve oglumun coraparini görüyorum karin ustunde onlari almak icin yuruyorum birden düşüyorum imdat diyerek nefesim kesiliyor olmek istemiyorum çocuklarim var benim diyorum