Rüyada çığdan kaçmak

Rüyada çığdan kaçmak planların boşa gideceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada çığdan kaçmak gördüyseniz:

  • Size yararlı tavsiyelerde bulunabilecek kişilerle bir araya gelebilir veya sadık çalışnlar edinebilirsiniz.

Rüyada çığdan kaçmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına inanılır.

Rüyada çığ olduğunu görmek ailesini hem gururlandıracağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çığ düşmesini görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada çığ altında kalmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet eder.

Rüyada çığdan kurtulmak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Rüyada çığ düştüğünü görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına yorulur.

Rüyada çığ düşmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada kar ve çığ görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments