Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek şansın kapanacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol etmemeniz durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Rüyada üstüne çığ düştüğünü görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına alamet eder.

Rüyada çığ düştüğünü görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, insanlar tarafından tanınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çığ düşmesini görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yaşamının da düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada çığdan kaçmak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına delalettir.

Rüyada çığdan kurtulmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kar ve çığ görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada birini çığlak görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada çığ olduğunu görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments