Rüyada cennet papağanı görmek

Rüyada cennet papağanı görmek işlerinden belirsizlik olacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, hayır dualarına nail olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cennet papağanı gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek akımlar veya rüzgarlar devreye girmeye başlıyor.

Rüyada cennet papağanı görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine delalettir.

Rüyada konuşmayan papağan görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine işarettir.

Rüyada papağan satın almak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada papağan aldığını görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments