Rüyada papağanın ısırdığını görmek

Rüyada papağanın ısırdığını görmek elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına inanılır.

Rüyada papağanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada papağan ısırdığını görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağanın ısırdığını görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor papağan görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada papağan resmi görmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan sevmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli papağan görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalettir.

Rüyada papağan öldüğünü görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, insanlara öncülük edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz papağan yakalamak hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments