Rüyada papağanın konuştuğunu görmek

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşamına bakacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada papağanın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada konuşmayan papağan görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sarı papağan görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, tüm kederinin uçup gideceğine işaret eder.

Rüyada beyaz papağan görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Rüyada papağan aldığını görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments