Rüyada konuşmayan papağan görmek

Rüyada konuşmayan papağan görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada konuşmayan papağan gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Rüyada konuşmayan papağan görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağanla konuştuğunu görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan aldığını görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada papağan yumurtası görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Rüyada iki papağan görmek üzücü olaylar yaşanacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına işarettir.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve papağan görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments