Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok sıkıntı çekeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada papağan muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Maddi manevi talepleri olan kişiler zamanınızı alıyor olabilir.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, sorunlarını bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Rüyada papağan kuşu görmek düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan kuşlar görmek özgüveninde artış yaşanacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah beyaz muhabbet kuşu görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yavru muhabbet kuşu görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments