Rüyada papağan satın almak

Rüyada papağan satın almak özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, kişinin evlatlarının artacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, helal kazanca sahip olunacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan satın almak gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Rüyada papağan satın almak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına yorulur.

Rüyada papağan kaçtığını görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada renkli papağan görmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına işaret eder.

Rüyada iki papağan görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah papağan görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada pembe papağan görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada beyaz papağan yakalamak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada oyuncak papağan görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments