Rüyada papağan aldığını görmek

Rüyada papağan aldığını görmek zor ve kötü günler geçireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, sorunlarının yakın bir zamanda allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada papağan aldığını gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri saçma dahi bulsanız, uluorta hissettirmemenizde fayda var.

Rüyada papağan aldığını görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek bolluğun sürekli olacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına delalet eder.

Rüyada papağan görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada papağan yumurtası görmek hem eğleneceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta papağan görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, uzun yıllar yaşayacağına inanılır.

Rüyada papağan muhabbet kuşu görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağanı eline almak emeklerin boşa gitmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada pembe papağan görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments