Rüyada taşlı bilezik takmak

Rüyada taşlı bilezik takmak edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, imkanlarının genişleyeceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada taşlı bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı zevklere sahip kişilerle ilişkilerinizden fayda sağlayabilirsiniz.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak feraha ereceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşlı bilezik takmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Rüyada erkeğe altın bilezik takmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane bilezik takmak iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının bileziğini takmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik almak takmak yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments