Rüyada evin çatısının çöktüğünü görmek

Rüyada evin çatısının çöktüğünü görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada evin çatısının çöktüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin işinize yarayan kısımlarına odaklanabilirsiniz.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada evin çatısında insan görmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, malının ve aşının da çoğalacağına inanılır.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısında leylek görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yapmak kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işarettir.

Rüyada evin çatısında yatmak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments