Rüyada suya düşmekten korkmak

Rüyada suya düşmekten korkmak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, refah düzeyinin düşeceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, yanlış kararlar vereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalettir.

Rüyada suya düşmekten korkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir veya kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz.

Rüyada suya düşmekten korkmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşmekten korkmak büyük sorunların yaşanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Rüyada düşmek korkmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına tabir olunur.

Rüyada denize düşmekten korkmak kazançlı işlere girileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmekten korkmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına inanılır.

Rüyada balkondan düşmekten korkmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan düşmekten korkmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşmekten korkmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments