Rüyada altın kurşun görmek

Rüyada altın kurşun görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına inanılır.

Rüyada altın kurşun gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı ya da yeteneklerinizi tamamlayan kişilerle ilişkilerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada kurşunlar altında kalmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine tabir olunur.

Rüyada altın kurşun görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada kurşun altında kalmak dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Rüyada kurşun kalem bulmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada sırtından kurşunlanmak hayır duaları alınacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada ayağından kurşunla vurulmak ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kurşun vermek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işarettir.

Rüyada tek kurşun görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments