Rüyada kurşunlar altında kalmak

Rüyada kurşunlar altında kalmak tüm düzenin alt üst olacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşunlar altında kalmak gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Rüyada kurşun altında kalmak dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurşunlar altında kalmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, sağlık problemleri yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşunların arasında kalmak sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, kişinin gönlünü alacağına işaret eder.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak işlerinde başarılı olacağına, giden birinin geri döneceğine delalet eder.

Rüyada altın kurşun görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, kısmetli kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada deniz dalgasının altında kalmak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada çamur altında kalmak bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına yorulur.

Rüyada silahla ateş altında kalmak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments