Rüyada sırtından kurşunlanmak

Rüyada sırtından kurşunlanmak yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, geniş bir ev satın alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işarettir.

Rüyada sırtından kurşunlanmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz olsa bile biraz maceraya atılma arzusu içinde olabilirsiniz.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sırtından kurşunlanmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada sırtından kurşunlandığını görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret eder.

Rüyada sırtından kurşunla vurulmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada sırtından kurşun çıkarmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırttan kurşun yemek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına yorulur.

Rüyada sırtından kurşun yemek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına alamet eder.

Rüyada sırtında kurşun görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments