Rüyada birine kurşun vermek

Rüyada birine kurşun vermek kalbini tekrar hayata açacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada birine kurşun vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapma ihtiyacı doğabilir.

Rüyada kurşun görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada boynundan kurşunlanmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker ve kurşun görmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında kurşun görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına inanılır.

Rüyada kurşunlanarak yaralandığını görmek karlı işler yapacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına yorulur.

Rüyada belinden kurşunlanmak illet hastalıklara tutulmayacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına tabir olunur.

Rüyada birinden kurşun kalem almak işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kurşunlanarak öldürülmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, her şeyin gönlünce olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments