Rüyada kurşun altında kalmak

Rüyada kurşun altında kalmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, ümitsizliğe yorulur.

Rüyada kurşun altında kalmak gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada kurşunlar altında kalmak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurşun altında kalmak hem de para kaybettireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işarettir.

Rüyada kurşunların arasında kalmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada kurşunlar arasında kalmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kurşun görmek hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada deprem altında kaldığını görmek şöhretli biri olunacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işaret eder.

Rüyada kum yığını altında kalmak iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada inşaat altında kalmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, mutlu olacağınıza tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments