Rüyada tek kurşun görmek

Rüyada tek kurşun görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, maddi olarak büyük getirisi olacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, zorlukları atlatacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek kurşun gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlar gelecekte olacakların habercisi değildir.

Rüyada tek kurşun görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek kurşunla vurulmak daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kurşun bulmak karalar bağlayacağına, bekarlar için evlenmeye işaret etmektedir.

Rüyada kurşun döktürdüğünü görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada tabanca kurşunu görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada kurşun toplamak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla yaralanmak potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada vücuttan kurşun çıkarmak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments