Rüyada cam raf görmek

Rüyada cam raf görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına alamet eder.

Rüyada cam raf gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada cam raf görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada raflarda kitap görmek hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada tahta raf görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, insanlara iş öğreteceğine işaret eder.

Rüyada kitap rafı görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada raf temizlemek güzel ve önemli işler yapacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rafta ayakkabı görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine inanılır.

Rüyada foto raf görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada raf silmek tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments