Rüyada foto raf görmek

Rüyada foto raf görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, ekmeğinin verimli olacağına inanılır.

Rüyada foto raf gördüyseniz:

  • Başkalarının değil, kendi hayatınızı iyileştirmeye çalışmalısınız.

Rüyada foto raf görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada kendi fotonu görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine işaret eder.

Rüyada eski fotolara bakmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada foto makinesi görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada gelinlik giymek ve fotograf çektirmek büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada foto albümü görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada foto görmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kendi fotosunu görmek allah’ın lütuflarına ereceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments