Rüyada raf silmek

Rüyada raf silmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada raf silmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir tutum takınırsanız hedefe doğru başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada raf silmek çok sevilen bir kişi olunacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada rafta ayakkabı görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada cam raf görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada dolap rafı görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada raflarda kitap görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada foto raf görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine işaret eder.

Rüyada raf yapmak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada boş raf görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments