Rüyada rafta ayakkabı görmek

Rüyada rafta ayakkabı görmek onu kendisinden daha çok seveceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına inanılır.

Rüyada rafta ayakkabı gördüyseniz:

  • İnsanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada rafta ayakkabı görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta raf görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Rüyada raf temizlemek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada raf silmek çıkmaza gireceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kitap rafı görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada raflarda kitap görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada raf görmek işlerinizin bozulacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada raf yapmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments