Rüyada tahta raf görmek

Rüyada tahta raf görmek parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada tahta raf gördüyseniz:

  • Kazancınızı, belli hareketlerinizi ya da işlerinizi ilgilendiren konularda sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada tahta raf görmek allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada dolap rafı görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada raf yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada tozlu raf görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada cam raf görmek varını yoğunu kaybedeceğine, geleceğin güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada rafta ayakkabı görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada boş raf görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet eder.

Rüyada kitap rafı görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments