Rüyada raf temizlemek

Rüyada raf temizlemek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına inanılır.

Rüyada raf temizlemek gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni olanaklar var.

Rüyada raf temizlemek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada raf silmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta raf görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalettir.

Rüyada cam raf görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dolap rafı görmek kazancın düşeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine inanılır.

Rüyada boş raf görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Rüyada rafta ayakkabı görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına alamet eder.

Rüyada mutfak rafı görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments