Rüyada büyük timsah görmek

Rüyada büyük timsah görmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük timsah gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kafasından geçenleri öğrenmek için net sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada büyük bir timsah görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, maddi açıdan nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük timsah görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada timsah sürüsü görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada suda timsah görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada timsah ve yavrusunu görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada deniz ve timsah görmek yardımın alınacağına, canını ve malını garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahı suya atmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada timsah kesmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, güvensizliğini yeneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments