Rüyada timsah kesmek

Rüyada timsah kesmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, doğru kararların alınacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada timsah kesmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı alanlarda sizi yavaşlatabilir ya da bakış açınızı daraltabilir.

Rüyada timsah kesmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına alamet eder.

Rüyada evinde timsah görmek sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına delalet eder.

Rüyada minik timsah görmek hak yolundan ayrılacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada timsahı denizde görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada derisi yüzülmüş timsah görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yılan yiyen timsah görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evde timsahlar görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada timsah yavrusu öldürmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments